0882 599766
Безплатна доставка за поръчки над 60лв.
0 продукта0.00лв.

Нямате артикули в количката.

Етикет: Natural Moments

Natural Moments

Показване на 11 резултата

 • Dibaq Natural Moments Grain Free Turkey - хипоалергенна суха храна с пуешко месо - за кучета с чувствителен стомах - 12кг.

  Натурална хипоалергенна суха храна за пораснали кучета с чувствителен стомах.

   

  Изработена от натурални съставки без зърнени култури. С пуешко (26%), картофи (14%) и грах, за подобряване на храносмилането на вашия домашен любимец.

   

  Хипоалергенна рецепта с естествени антиоксиданти и протектори за ставите. Богата на полезни мазнини за по-здрава и лъскава козина.

   

  Крокети с диаметър 12-13 мм и дължина 8-10 мм.

  Изчерпан
 • Пълноценна и натурална суха храна за пораснали кучета с агнешко (25%). За кучета от средно големи породи със средна и висока физическа активност. Специално разработена за кучета с непоносимост към други меса или с трудно храносмилане. Хранителна рецепта с естествени антиоксиданти, без ГМО.

   

  Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана храна за домашни любимци. Приготвена от най-висококачествени съставки. внимателно подбрани, за да гарантира отличните хранителни вещества и неустоим вкус с до 82% протеини от животински произход.

   

  Крокети с диаметър 13-15 мм и дължина 6.5-8.5 мм.

  Изчерпан
 • -15%

  Natural Moments Dietic е пълноценна суха диетична храна за кучета, специално разработена за контрол на теглото. Подходяща за възрастни кучета над седем годишна възраст. Съдържа всички необходими съставки, които осигуряват нивото на енергия, от което се нуждае вашето куче. Рецепта с естествени антиоксиданти и протектори на ставите.

   

  Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана серия сухи храни домашни любимци. Приготвена е от най-висококачествени естествени съставки, внимателно подбрани, за да гарантира отличните хранителни качества и неустоим вкус с до 92% протеини от животински източници.

   

  Изчерпан
 • Пълноценна екструдирана храна за пораснали кучета с висока физическа активност. Рецепта с внимателно подбрани натурални съставки, гарантиращи отличните вкусови и хранителни качества.

   

  Специализирана формула, която осигурява необходимото ниво на енергия, от което се нуждае вашето активно куче.

   

  Рецепта с естествени антиоксиданти, протектори на ставите и сърдечно-съдовата система. Неустоим вкус с до 91% протеини от животински произход.

   

  Крокети с диаметър 19-23 мм и дължина 7-9 мм.

  Изчерпан
 • Пълноценна екструдирана храна за възрастни кучета от средно големи породи с висока и средна физическа активност.

  С 24% сьомга и богато съдържание на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини за здрава и лъскава козина на Вашия домашен любимец.

  Dibaq Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана суха храна, приготвена с висококачествени натурални съставки, гарантиращи отличните хранителни вещества и неустоим вкус. До 89% протеини от животински произход.

   

  Крокети с диаметър 13-15 мм и дължина 6.5-8.5 мм.

  Изчерпан
 • Пълноценна екструдирана храна с пиле и пуйка за пораснали кучета от едри породи. Хранителна рецепта с пиле и пуйка (мин. 34.5%), естествени антиоксиданти и протектори на ставитe. Не съдържа ГМО, изкуствени овкусители и оцветители!

   

  Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана храна за домашни любимци. Приготвена от най-висококачествени естествени съставки, внимателно подбрани, за да гарантира отличните хранителни вещества и неустоим вкус с до 88% животински протеин.

   

  Крокети с диаметър 18-22 мм и дължина 7,5-8,5 мм.

  Изчерпан
 • Dibaq Natural Moments Adult Medium е екструдирана суха храна с пиле и пуйка (36%) за пораснали кучета от средно големи породи. Хранителна рецепта с мимимум 85% протеини от животински източници, естествени антиоксиданти и протектори на ставитe.

  Natural Moments Adult Medium е пълноценна екструдирана суха храна с пиле и пуйка (36%) за пораснали кучета от средно големи породи.

  Хранителна рецепта с натурални съставки и мимимум 85% протеини от животински източници. С добавени естествени антиоксиданти и протектори на ставитe.

  Не съдържа ГМО, изкуствени оцветители и овкусители!

  Крокети с диаметър 13,50-16,5 мм и дължина 8-10,5 мм.

   

   

  Изчерпан
 • Натурална екструдирана суха храна за дребни породи кучета на възраст над 1 година. С високо съдържание на пилешко и пуешко месо (36,5%), ориз (14%).

   

  Продуктовата серия на испанския производител Dibaq Petcare – Natural Moments се отличава като натурална, пълноценна и балансирана храна за домашни любимци, приготвена с висококачествени съставки, внимателно подбрани от специално обособени за целта райони в Испания, за да гарантира отличните хранителни вещества и неустоим вкус. С до 90% протеини от животински произход.

   

  Крокети с диаметър 9-10 мм и дължина 4,5-5,5 мм.

  Изчерпан
 • Натурална суха храна за кученца и кърмещи майки от едри породи. Със специална формула, която подпомага естествения растеж на кученцето и подпомага майките по време на периода на лактация. Хранителна рецепта с естествени антиоксиданти и подбрани съставки за подпомагане на здравословното храносмилане.

   

  Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана храна за домашни любимци. Natural Moments Puppy Maxi е приготвена от най-висококачествени съставки, внимателно подбрани, за да гарантира отличните хранителни качества и неустоим вкус с до 90% животински протеин.

   

  Крокети с диаметър 12-16 мм и дължина 4,5-7,5 мм.

  Изчерпан
 • Естествена суха храна за кученца и кърмещи майки от средни породи. Със специална формула, която подпомага естествения растеж на кученцето и подпомага майките по време на периода на лактация. С естествени компоненти. Хранителна рецепта с естествени антиоксиданти, орална грижа и здравословно храносмилане.

   

  Natural Moments е натурална, пълноценна и балансирана храна за домашни любимци. Рецептата с пиле и пуйка е приготвена от най-висококачествени естествени съставки, внимателно подбрани, за да гарантира отличните хранителни вещества и неустоим вкус с до 92% животински протеин.

   

  Крокети с диаметър 7-10 мм и дължина 5-7 мм.

  Изчерпан
 • Натурална и пълноценна храна за кученца и майки от дребни породи в периода на кърмене. Хранителна рецепта с пиле и пуйка, с естествени антиоксиданти, протектори на ставите. Не съдържа ГМО, изкуствени оцветители и овкусители. С до 91% протеини от животински източници.

   

  Natural Moments е приготвена от най-висококачествени натурални съставки, внимателно подбрани, за да гарантират отличните хранителни качества и неустоим вкус.

   

  Крокети с диаметър 6-8 мм и дължина 3,5-4,5 мм.

   

  Изчерпан

Natural Moments е натурална и балансирана суха храна за кучета на испанския производител Dibaq Petcare. Продуктите съдържат до 92% протеини от животински произход като по този начин се гарантира запазването на вкусовите и енергийните качества.

Създадена, за да угоди на всички вкусове и специфични нужди, рецептата на Natural Moments съдържа балансирано ниво на протеини, полезни мазнини, Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, както и важни витамини и минерали.

В продуктите от серията Natural Moments не се използват пшеница, трици, ечемик, овес или соя. На тяхно място са добавени ориз, картофи, грах или царевица, тъй като те имат по-нисък гликемичен индекс и спомагат за предотвратяване на затлъстяването и развитието на диабет при кучетата.

Без ГМО, изкуствени оцветители и овкусители!

Premium качество на супер цена!

 

Филтър по цена

Марки:

Породи:

Възраст:

Вкус:

Произход:

Грижа: