08773 77393
Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
0 продукта0.00лв.

Нямате артикули в количката.

За нас

За нас

Ние сме малък и сплотен екип от приятели, чиято страст и любов към животните нaправи създаването на онлайн зоомагазин PetZone възможно. Главната ни цел е да сме полезни и същевременно различни, ние се стремим да осигурим на вашите домашни любимци качествена храна, и разнообразие от аксесоари и козметика. За тази цел освен добре познатите марки на пазара в България, решихме да работим с нови и вече утвърдили се брандове в Европа. Незаменими партньори доказали се с топ качество в редица европейски държави, с които искаме да ви предложим нещо ново, различно и висококачествено. Благодарим Ви, че пазарувате от нас!

С Уважение, eкипът на PetZone.BG

Коректно обслужване

Нашите консултанти са винаги насреща, ако имате нужда от помощ в избора на храна, аксесоар или козметичен продукт за вашия домашен любимец.

Конкурентни цени и промоции

Стремим се да предложим на нашите клиенти високо качество на достъпни и конкурентни цени, както и редовни промоции и специални оферти.

Гаранция за качество

Имаме възможността да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти от утвърдени на европейските пазари производители.

0
Counter 1